Hogyan érd el, hogy 2020-ban valóban eredményes évet zárj, anélkül, hogy újabb nem teljesíthető fogadalmakat gyártasz

Egész napos tréning, ahol a megvalósításé a főszerep, nem az ábrándoké

2020. január 18. 10:00 – 17:00 | BUDAPEST LURDY HÁZ 9-es terem

Téged is zavar, hogy az újévi fogadalmak szinte sosem teljesülnek?

Új év, új élet!
Mindig nagy lendülettel vágsz bele a új évbe, tele reményekkel, célokkal és vágyakkal. Most is, mint minden évben eltervezed, hogy:

  • új életet kezdesz, 
  • megváltozol, 
  • megszabadulsz pár kilótól, 
  • felhagysz rossz szokásaiddal, 
  • nem csak a vállalkozásoddal foglalkozol, hanem magadra és másokra is fordítasz időt, 
  • törekedsz mindenben megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt. 

Eltelik egy év és szomorúan veszed tudomásul, csak kevés vágyad valósult meg. Mivel kevés változást látsz évről-évre, egyre szigorúbb vagy magaddal és a következő évben újabb (keményebb) újévi fogadalmakkal “bünteted magad”.

Sokszor elgondolod, hogy jó lenne ha fent tudnád tartani a lelkesedést és a motivációt hosszú távon is, de hogyan lehetne kikerülni ebből a mókuskerékből?

Nem vagy egyedül a problémáiddal.

Szeretünk arról ábrándozni, hogy a jövőben több időnk, több pénzünk van, és a nagy kihívásokat rejtő feladatokat a jövőbeli szuper énünk oldja meg. A halogatás viszont azt jelenti, hogy a jövőben sokkal nagyobb útvesztőkben kell eligazodnunk.

Sokszor rövid távú célkitűzéseket részesítjük előnyben a hosszú távúakkal szemben. Alábecsüljük a rendszerességet és hogy mit tudunk elérni hosszútávon.

Azonnali eredményt várunk és ha ez nem sikerül egy bizonyos időszakon belül feladjuk és mást hibáztatunk.

Szükséged van arra, hogy tudatosan átgondold az előtted álló időszakot, hogy ne fáradj ki és maradjon motivációd.

Nem vagy egyedül a problémáiddal.

Szeretünk arról ábrándozni, hogy a jövőben több időnk, több pénzünk van, és a nagy kihívásokat rejtő feladatokat a jövőbeli szuper énünk oldja meg. A halogatás viszont azt jelenti, hogy a jövőben sokkal nagyobb útvesztőkben kell eligazodnunk.

Sokszor rövid távú célkitűzéseket részesítjük előnyben a hosszú távúakkal szemben. Alábecsüljük a rendszerességet és hogy mit tudunk elérni hosszútávon.

Azonnali eredményt várunk és ha ez nem sikerül egy bizonyos időszakon belül feladjuk és mást hibáztatunk.

Szükséged van arra, hogy tudatosan átgondold az előtted álló időszakot, hogy ne fáradj ki és maradjon motivációd.

Az életedet megváltoztató utazásra hívlak a Közösségi évtervezőn

2017 őszén történt egy hatalmas váltás az életemben. Értékesítésben dolgoztam és nem tudtam azt a karriert befutni amire vágytam, anyagilag is küszködtünk. Úgy döntöttem trénerként és coachként egy új karriert építek fel. Volt pár havi tartalékunk, közeledett az év vége, és egyre jobban nyomasztott, hogy 2018-ban milyen évünk lesz, beindulnak-e végre a dolgok körülöttünk.

Volt egy érzésem, hogy az év elindulásán múlhat minden. Sokszor tettem én is újévi fogadalmakat, de egyre rosszabb lett évről-évre minden. Év végén neki ültem, és a coach eszköztáramból elővettem olyan kemény kérdéseket az évem lezárásáról és az új év tervezéséből, amit előtte soha nem tettem meg. Amikor ezekkel a kérdésekkel végeztem, teljesen máshogy néztem az előttem álló évre.

Telve voltam tervekkel és világosan láttam azt, hogy mit kell tenni. Nem volt már kérdés bennem, hogy 2018 végre áttörést hoz. Az a kis füzet, amiben össze raktam a kérdéseimet, varázslattal bírt. 2018-at rögtön egy évtervező tréninggel indítottam, ami hatalmas lendületet adott. 2018-ban minden megfordult körülöttem. Felépítettem a coach karrierem, és beindult a tréneri pályám is. Hatalmas segítség volt az, hogy emberek előtt beszéltem a céljaimról. Ezért csinálom immár a 3. Évtervezőt, hogy megadjam az esélyt az embereknek, hogy végre valódi változást hozzon az újév. Amikor egyedül, otthon tervezed az éved, abban nem lesz energia. Ehhez kell a közösség ereje. Ma már az élet minden területe gyönyörűen működik körülöttem. Erős és céltudatos emberré váltam, aki tervez és megvalósít. 

Gyere az évtervező tréningre, ha..

R

Szeretnéd tudatosan megtervezni az előtted álló évet

R

Valódi változást szeretnél 2020-ban

R

Sikeres éved volt, de jövőre még sikeresebb szeretnél lenni

Az év eleje jó alkalom, hogy közösségben, egymást inspirálva átgondold, hogy mit szeretnél 2020-ban megélni és elérni.

Legyél tagja egy közösségnek, amely segít, hogy..

 

olyan emberekkel vedd magad körül, akik már megvalósították az álmaikat

felállíts magadnak egy keretrendszert, hogy ne csak egy helyben toporogj

megtaláld a valódi szenvedélyed

rá lépj az önmegvalósítás útjára

olyan célokat állíts amik nem úgy végzik mint a legtöbb “újévi fogadalom”

végre a saját életed éld és ne másokét

csoportos foglalkozások keretén belül új barátokat szerezhess

Ez az évtervező tréning több, mint egy “egynapos motiváció”. Nem csak abban segítünk, hogy hogyan tervezz és indulj el az úton, hanem abban hogyan tartsd fenn a lelkesedést és hogyan maradj extra hatékony egész évben!

Biztosítsd be helyed még ma!

„Egyedül a céltudatos élet az igazi élet, minden más puszta létezés!”

 

Változtassuk meg együtt egy CSALÁD jövőjét!

A segítő szándék a falakon túl is ugyanúgy megvan ugyanis a tréning bevételének teljes profitjából nehéz körülmények között elő gyermekeknek segítünk gyökerestül megváltoztatni az életüket. 

Kik lesznek azok, akik megihletnek, akik cselekvésre ösztönöznek?

ÁCS ZOLTÁN

1992 és 2001 között édesapámmal felépítettük az ország első számú élelmiszeripari cégét. Az azt következő tíz évben ingatlanfejlesztéssel foglalkoztam itthon és Dél-Spanyolországban. 35 éves koromra mindent elértem, amit egy ember elérhet anyagilag. Bárcsak akkor mesélt volna valaki nekem a célállítás fontosságáról, a céltudatos élet értékéről. Mivel nem találtam új kihívásokat, sem olyat, ami motivált volna, gyakorlatilag mindent elveszítettem 2010-es válság idején. 5 évbe telt, mire újra talpra álltam, ma pedig már egy sikeres tréning és coaching karrierrel büszkélkedhetek.

Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy:

  • állandó együttműködésem van 5 céges partnerrel
  • 30 vezetőnek tartottam már személyes coaching-ülést
  • tréningjeimen több, mint 3000-en vettek már részt

TRUNK TAMÁS

2017-ben 14 évesen írtam meg könyvem Márkák, Sneakerek, Z generáció címmel. A könyvet azóta németül továbbírtam, ami 2019 tavaszán Ausztriában és Németországban megjelent. Magyarországon több marketing és üzleti konferenciák előadója voltam. Előadásokat angolul és németül is tartok. Ausztriában Európa legnagyobb Kreatív Üzleti konferenciáján, a Fifteen Seconds Festival-on is beszéltem generációmról. YouTube csatornámon divatról, sneakerekről és újgenerációs márkákról beszélek. Mottómhoz híven, miszerint „Inspirátorokra van szükségünk, nem influencerekre” teszek azért, hogy csökkenjen a generációs szakadék, és hogy olyan márkák és formációk jussanak el a fiatalokhoz, amit saját épülésükhöz is fel tudnak használni!

TRUNK TAMÁS

CSÓKA DÁVID

Az elmúlt tíz évben Londonban, Sydneyben és Budapesten élve tanultam és dolgoztam közösség- és szervezetfejlesztésben. Ezekben az években részt vettem kiforrott, több ezer fős és teljesen nulláról induló kezdeméyezésekben is vezetőként. Egyházi és karitatív munkáim részeként Pásztori Vezetésből Diplomáztam Ausztráliában egy globális keresztény szervezet, a Hillsong főiskoláján. Ezek után az USA-ban a világ elsőszámú vezetői szaktekintélyének coach és tréner csapata, a The John Maxwell Team részévé váltam feleségemmel együtt. Jelenleg üzleti és egyházi környezetben tartunk vezetői tréningeket és előadásokat, személyes coaching ügyfeleim pedig több országban, kultúrában és ágazatban helyezkednek el. Életem egyik fő szenvedélye valódi, pozitív és maradandó hatást gyakorolni a világra – amihez az egyetlen, igazán végtelen távlatot az emberben lévő lehetőségek kiaknázása nyitja.

VÉLEMÉNYEK

Ács Péter

Nemes Gábor

FOGLALD LE A HELYED MOST!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok jegyet vásárolni?

Banki átutalással tudsz jegyet vásárolni. A vásárlási folyamat alatt regisztrálnod kell. Fontos, hogy a  számlát a megadott adataid alapján állítjuk ki és a regisztráció során megadott email címre küldjük el.

Mi a helyszín pontos címe? Hol tudok parkolni?

A rendezvény helyszínének pontos címe 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. Lurdy Ház ingyenes parkolást biztosít vendégei számára a külső felszíni parkolóban.

Mit hozzak magammal a tréningre?
Ha jegyzetelni szeretnél, hozz magaddal egy füzetet és tollat, de legfontosabb, hogy te ott legyél.
Amennyiben már megvásároltam a belépőjegyemet, de mégsem tudok elmenni, akkor van-e lehetőségem a jegy visszaváltására?
Legjobb szándékunk mellett sem tudunk erre lehetőséget biztosítani, előre is köszönjük az ezzel kapcsolatos megértésedet!
Más is felhasználhatja a belépőjegyet, vagy csak az, aki vásárolta?
A belépőjegyeket bárki felhasználhatja, személyazonosítás a beléptetés során nem történik. Fontos viszont, hogy egy belépőjeggyel csak egy résztvevő tud bejönni, így kérlek, hogy ügyelj arra, hogy a jegyed ne add ki másnak! Ha egy belépőjeggyel többször is megpróbálnak bejutni az eseményre, akkor csak az először érkező juthat be vele. Az ilyen típusú visszaélés kapcsán nem tudjuk vállalni a felelősséget, ezzel kapcsolatos megértésedet előre is köszönjük!
Jegyfoglalásra, vagy helyszíni fizetésre van-e lehetőség?
Sajnos nincs.